Skidläger

Härligt med ett stort skidintresse i Sverige, det har varit riktigt kul att få hjälpa alla skid intresserade personer med deras teknik!! Nu laddar vi inför nästa vinter. 

De här sakerna är vi stolta över att kunna erbjuda:

  • Snögaranti. Vi kan erbjuda det genom sparad snö/konstsnö
  • Nummerlappar genom att vara en Officiell Vasaloppscoach har vi fått boka ett antal nummerlappar till Vasaloppet och Nattvasan, ni som anmäler er till ett av mina skidläger har möjlighet att få köpa startplats på dessa lopp som är svårt att få nummerlapp till.
  • Staklektioner i år kan vi erbjuda rena staklektioner på lägren, främst på decemberlägren, men detta är givetvis valbart, vi går alltid igenom alla de  fem klassiska åksätten (växlarna) på lägren.
  • Välj Fristil eller Klassisk teknik på skidlägret i Mora den 28/11 – 1/12, detta kanske är något för dig som ska åka Nattvasan.

Vi ser fram emot att hjälpa många med teknik och träningstips även denna säsong. Vi hoppas att du ska få en kick i din träning eller ytterligare inspiration att nå dina mål? Gör en anmälan för dig, dina arbetskamrater eller kompisar till något eller några av följande läger.

 


 

Ramsau!! – Årets Skidresa – Upplev Glaciärskidåkning!

Datum: alternativ mellan 2/10 – 13/10, välj 4, 7 eller 11 dagar.
Plats: Ramsau – Hotell Berghof
Pris från: 8900:- (dubbelrum)

Mer information och anmälan


 Teknikläger Idrefjäll 14-17 november – 2019

Ett Vasaloppsläger som riktar sig till alla som vill få en bra start på säsongen och vill förbättra teknik och kondition. Det är jag, Mattias Svahn, samt andra erfarna skidåkare som kommer att instruera er under detta läger.

Datum: 14-17 november 2019
Plats: Idre – Idrefjäll
Pris: 4995 :-

Mer information och anmälan


Teknikläger Mora 28 nov – 1 dec – 2019

Ett Vasaloppsläger som riktar sig till alla!! En nyhet är att du kan välja Fristil eller Klassiska skidlektioner, kanske ett bra läger före dig som ska åka nattvasan! och som vill få en bra start på säsongen här förbättrar du både teknik och kondition. Det är jag, Mattias Svahn, samt andra erfarna skidåkare som kommer att instruera er under detta läger.

Datum: 28 nov – 1 dec 2019
Plats: Mora – Mora Hotell
Pris: 5395 :- (dubbelrum)

Mer information och anmälan


Teknikläger Mora 5-8 december – 2019

Ett Vasaloppsläger som riktar sig till alla som vill få en bra start på skidsäsongen och vill förbättra teknik och kondition. Det är jag, Mattias Svahn, samt andra erfarna skidåkare som kommer att instruera er under detta läger.

Datum: 5-8 december 2019
Plats: Mora – Mora Hotell
Pris: 5395 :- (dubbelrum)

Mer information och anmälan


Teknikläger/Fischerläger Bruksvallarna 12-15 december – 2019

Ett Vasaloppsläger som riktar sig till alla som vill få teknikträning och prova de senaste Fischerskidorna, Experter från Fischer är på plats under lägret och hjälper/servar er och ni har även möjlighet att beställa ditt egna skidpar i samråd med expert.  Det här blir en bra start på skidsäsongen. Det är jag, Mattias Svahn, samt andra erfarna skidåkare som kommer att instruera er under detta läger.

Datum: 12-15 december 2019
Plats: Bruksvallarna – Hotell Bruksvallsliden
Pris: 5395 :- (dubbelrum)

Mer information och anmälan


Teknikläger Mora 2-5 januari – 2020

Ett Vasaloppsläger som riktar sig till alla som vill förbättra teknik och kondition.
Det är jag, Mattias Svahn, samt andra erfarna skidåkare som kommer att instruera er under detta läger.

Datum: 2-5 januari 2020
Plats: Mora – Mora Hotell
Pris: 5395:- (dubbelrum)

Mer information och anmälan


Teknikläger Sälen 9-12 januari – 2020

Ett Vasaloppsläger med bas på mysiga gammelgården i Sälen. Underbar skidåkning väntar precis utanför hotelldörren. Lägret passar för alla, ni som vill förbättra er teknik eller ni som vill börja från grunden – att lära sig åka skidor. Vi har grupper för alla.
Datum 9-12 januari 2020
Plats: Sälen – Gammelgården
Pris: 5750:- (dubbelrum)

Mer information och anmälan


Teknikläger Sälen – Top of the line 16-19 januari – 2020

Självklart kör vi en repris på de senaste årens succé tekniklägret, Top of the Line. Ett skidläger som bjuder på det lilla extra som exempelvis för detta landslagsåkare är med på lägret som tränare,  Melker Andersson komponerar vår läger meny. Lägret riktar sig till alla, nybörjaren – elitmotionären.

Datum 16-19 januari 2020
Plats Sälen – Gammelgården
Pris: 6750:- (dubbelrum)

Mer information och anmälan till – Top of the line