Skidläger

Härligt med ett stort skidintresse i Sverige, vilken vinter vi har haft, det har varit riktigt kul att få hjälpa alla skid intresserade personer med deras teknik!! Nu laddar vi inför nästa vinter. 

Här är några punkter som vi erbjuder:

  • Snögaranti. Vi kan erbjuda det genom sparad snö/konstsnö
  • Nummerlappar genom att vara en Officiell Vasaloppscoach har vi fått boka ett antal nummerlappar till Vasaloppet och Nattvasan, ni som anmäler er till ett av mina skidläger har möjlighet att få köpa plats på dessa nu redan fulltecknade lopp.
  • Staklektioner i år kan vi erbjuda rena staklektioner på lägren, främst på decemberlägren, men detta är givetvis valbart, vi går alltid igenom alla de  fem klassiska åksätten (växlarna) på lägren.
  • Välj Fristil eller Klassisk teknik på skidlägret i Mora den 29/11 – 2/12, detta kanske är något för dig som ska åka Nattvasan.

Vi ser fram emot att hjälpa många med teknik och träningstips även denna säsong. Vi hoppas att du ska få en kick i din träning eller ytterligare inspiration att nå dina mål? Gör en anmälan för dig, dina arbetskamrater eller kompisar till något eller några av följande läger.

 


 

Ramsau!! – Årets Skidresa – Upplev Glaciärskidåkning!

Datum: alternativ mellan 3/10 – 14/10, välj 4, 7 eller 11 dagar.
Plats: Ramsau
Pris från: 8500:- (dubbelrum)

Läs mer


 Teknikläger 15-18 november – 2018

Ett vasaloppsläger som riktar sig till alla som vill få en bra start på säsongen och vill förbättra teknik och kondition. Det är jag, Mattias Svahn, samt andra erfarna skidåkare som kommer att instruera er under detta läger.

Datum: 15-18 november 2018
Plats: Idrefjäll
Pris: 4990 :-

Mer information och anmälan


Teknikläger 29 nov – 2 dec – 2018

Ett vasaloppsläger som riktar sig till alla!! En nyhet är att du kan välja Fristil eller Klassiska skidlektioner, kanske ett bra läger före dig som ska åka NATTVASAN! och som vill få en bra start på säsongen här förbättrar du både teknik och kondition. Det är jag, Mattias Svahn, samt andra erfarna skidåkare som kommer att instruera er under detta läger.

Datum: 29 nov – 2 dec 2018
Plats: Mora
Pris: 4995 :- (dubbelrum)

Mer information och anmälan


Teknikläger 6-9 december – 2018

Ett vasaloppsläger som riktar sig till alla som vill få en bra start på säsongen och vill förbättra teknik och kondition. Det är jag, Mattias Svahn, samt andra erfarna skidåkare som kommer att instruera er under detta läger.

Datum: 6-9 december 2018
Plats: Mora
Pris: 4995 :- (dubbelrum)

Mer information och anmälan


Teknikläger 3-6 januari – 2019

Ett vasaloppsläger som riktar sig till alla som vill förbättra teknik och kondition.
Det är jag, Mattias Svahn, samt andra erfarna skidåkare som kommer att instruera er under detta läger.

Datum: 3-6 januari 2019
Plats: Mora
Pris: 4995:- (dubbelrum)

Klicka här för att läsa mer


Teknikläger 10-13 januari – 2019

Ett vasaloppsläger med bas på mysiga gammelgården i Sälen. Underbar skidåkning väntar precis utanför hotelldörren. Lägret passar för alla, ni som vill förbättra er teknik eller ni som vill börja från grunden – att lära sig åka skidor. Vi har grupper för alla.
Datum 10-13 januari 2019
Plats: Sälen
Pris: 5750:- (dubbelrum)

Klicka här för att läsa mer om teknikläger.


Teknikläger – Top of the line 17-20 januari – 2019

Självklart kör vi en repris på de senaste årens succé tekniklägret, Top of the Line. Ett skidläger som bjuder på det lilla extra som exempelvis för detta landslagsåkare är med på lägret som tränare,  Melker Andersson komponerar vår läger meny. Lägret riktar sig till alla, nybörjaren – elitmotionären.

Datum 17-20 januari 2019
Plats Sälen – Högfjällshotellet
Pris: 6750:- (dubbelrum)

Klicka här för att läsa mer om Top of the line