Vasaloppsläger med Vasaloppscochen 2018/2019

Hej! hoppas ni har vilat ut efter en härlig varm sommar. Nu ser vi framemot en lika fin vinter!!  Ni är varmt välkomna att anmäla er till något av mina skidteknikläger under lägret jobbar vi på den nya effektiva skidtekniken för dagens skidåkning, stakning,diagonal och andra åksätt, detta för att spara kraft och energi och även för er som vill kapa tider, jag har totalt 6 st skidläger i Idre, Mora, Sälen under perioden 15/11 – 20/1. SNÖGARANTI – Det är mycket skönt att det har sparats snö både i Mora och Idre för att säkra snötillgången.

Tips för att komma väl förberedd inför vinterns skidåkning är att nu under hösten gå/springa med stavar i backe, åka rullskidor och styrketräna bål och arm. Hoppas vi ses i vinter!! / skidhälsningar Mattias

Publicerad i Vasaloppet
2 comments on “Vasaloppsläger med Vasaloppscochen 2018/2019
  1. Pia Christensson skriver:

    Hej! Jag är jätteintresserad av ett skidläger höst19 / vinter 20 för att slipa på tekniken inför Vasaloppet. Jag har åkt Tjejvasan 2 ggr och tänker att jag vill åka öppet spår nästa år.
    Jag vill därför gärna ha information om kommande läger.

    • Mattias skriver:

      Hej Pia!! Ursäkta sent svar. Men nu inom 10 dagar så ska alla läger för nästa säsong vara uppdaterade på hemsidan!!. Varmt välkommen ska bli skoj att åka med dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>