Radiosnack om ”Längdboken”

Hej hopp!!
Kommer att tillbringa Tisdags förmiddagen i Radiohuset i Falun. Programledaren Jon Norberg ringde förra veckan och undrade om jag hade lust att vara med i programmet centralen mellan 10.00 – 10.30 och prata om längdboken som släpptes nu i september, mycket jobb var det men fick riktigt god hjälp av Heidi Wold, Nisse Schmidt och gänget på Bonniers att få till allting – Tack!!
Så imorgon Radiohuset i Falun, slutet av veckan är det Sveriges störst Hälsomässa Allt för Hälsan i Stockholm som står på programmet – om 2 veckor Stadium turné med boken.

Kommer att tillbringa Tisdags förmiddagen i Radiohuset i Falun. Programledaren Jon Norberg ringde förra veckan och undrade om jag hade lust att vara med i programmet centralen mellan 10.00 – 10.30 och prata om längdboken som släpptes nu i september, mycket jobb var det men fick riktigt god hjälp av Heidi Wold, Nisse Schmidt och gänget på Bonniers att få till allting – Tack!!Så imorgon Radiohuset i Falun, slutet av veckan är det Sveriges störst Hälsomässa Allt för Hälsan i Stockholm som står på programmet – om 2 veckor Stadium turné med boken.

Här är länken: http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=233

Publicerad i halvvasan, Marcialonga, Öppetspår, Skidläger, Tävling, Tjejvasan, Träning, träningsresor, träningstips, Trimtex, Vallning, Vallning vasaloppsveckan, Vasaloppet, Vasaloppsläger, Vasastafetten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>