Marcialonga 2011

Sitter på tåget på väg hem från huvudstaden.
Har varit och kommenterat Marcialonga tillsammans med Peter Jonsson. Peter är duktig och påläst, alltid stabil, känns tryggt att sitta bredvid honom.
En annan som är stabil och riktigt duktig är Mr Pops. Min uppgift ligger i att försöka förmedla vad de aktiva tjejerna och killarna känner, tänker samt att försöka förklara varför de gör si eller så under olika delar av loppen.
Dagens lopp var ju en ren uppvisning av Jerry Ahrlin och Oskar Svärd, de gjorde ett tidigt ryck som visade sig håll ända in till mållinjen.
I den sista backen visade Jerry att han är brutal att staka och vann med en knapp halvminut före Oskar.
I dam klassen dominerade Seraina Boner före Sandra Hansson där blev tidsmarginalen 1.19, på tredje kom Susanne Nyström som gjorde en stark avslutning på loppet.
Nästa helg är det lopp i Oberammergau König Ludwig Lauf som är den 3:de deltävlingen i den nystartade cupen Skiclassics. Jag åker ner till Stockholm och kommenterar loppet med Rickard Ekman.
Träna väl mina vänner.

Publicerad i svt, svtplay, Tävling, träningsresor, Vitargo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>