Bokningen har öppnat!!

Hejsan!!

Hoppas att ni har kommit igång bra med er vår/sommar träning. Nu har jag öppnat bokningen för samtliga skidteknikläger säsongen 2014/2015, kolla gärna in tekniklägren här.  Ifjol vår/sommar var det bra tryck på bokningarna så om det är det är något speciellt tillfälle ni vill komma till Mora/Sälen på läger är det bra om ni är ute tidigt och bokar. Sköt om er och njut av sommaren – må så gott.

Publicerad i Barmarksläger, halvvasan, Öppetspår, Ramsau, Skidläger, Stafettvasan, Tjejvasan, Träning, träningsresor, träningsrundor, träningstips, Trimtex, Vasaloppet, Vasaloppsläger
2 comments on “Bokningen har öppnat!!
 1. per gunnar skriver:

  hej mattias
  Vi är 4 stycken som ska åka öppet spår söndagen den 1 mars. Vi vill ha hjälp med vallning av glidet: vi skulle vilja lämna in våra skidor fredag kväll i sälen. Hämta dem lördag förmiddag, är det möjligt för dig att fixa detta?
  Vad ska vi tänka på när vi lämnar skidorna till dig?
  mvh per gunnar

  • Mattias skriver:

   Hejsan Per Gunnar.
   Det går bara bra, men det är bra om du kan lägga in beställningen på min hemsida, det finns ett enkelt dokument där att fylla i.
   Varmt välkommen.
   Med vänlig hälsning, Mattias

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>