Vallaservice och Drickaservice

Vallaservice Vasaloppsveckan 2019, vi vallar till alla lopp under veckan.

Hoppas att vi får hjälpa dig till en bra resa i Vasaloppsspåret!

Läs mer och boka här

Vi erbjuder även en populär drickaservice (Vitargo) under Vasaloppet.

Läs mer och boka här

Publicerad i Vasaloppet

Vasaloppsläger med Vasaloppscochen 2018/2019

Hej! hoppas ni har vilat ut efter en härlig varm sommar. Nu ser vi framemot en lika fin vinter!!  Ni är varmt välkomna att anmäla er till något av mina skidteknikläger under lägret jobbar vi på den nya effektiva skidtekniken för dagens skidåkning, stakning,diagonal och andra åksätt, detta för att spara kraft och energi och även för er som vill kapa tider, jag har totalt 6 st skidläger i Idre, Mora, Sälen under perioden 15/11 – 20/1. SNÖGARANTI – Det är mycket skönt att det har sparats snö både i Mora och Idre för att säkra snötillgången.

Tips för att komma väl förberedd inför vinterns skidåkning är att nu under hösten gå/springa med stavar i backe, åka rullskidor och styrketräna bål och arm. Hoppas vi ses i vinter!! / skidhälsningar Mattias

Publicerad i Vasaloppet

Julklappstips!!

Nu är vintern i fullgång, lägren avlöser varandra och Vasaloppet närmar sig!!

Just lopp i Vasaloppsveckan är ju ett av de vanligaste målen för motionärer.

Har du någon skidintresserad person i din närhet så tror jag att de skulle uppskatta något av detta!!

Skidläger

Vallning till något av loppen i Vasaloppsveckan

Drickaservice till Vasaloppet

Varmt välkommen att höra av dig!!

Publicerad i Vasaloppet

Vasasvahn VallaApp – nu både för Android och IPhone.

Vallaappen är nu ute för Android telefoner – appen är populär och många har efterfrågat den på för android, den har redan funnits ett tag för IPhone, där många använder den flitigt.Läs artikeln nedan på:

http://www.langd.se/vasasvahns-vallaapp-for-baade-iphone-och-android.5826755-86106.htmlOBS! 

Till er som kör Android 5.0 och senare samt har problem att hitta er plats i valla funktionen. Gå in i inställningar, leta upp Plats för GPS och ändra inställningen från strömspar till Hög precision. Appen kommer annars inte kunna rekommendera valla för din plats automatiskt.

Publicerad i Vasaloppet

Skidteknikläger med Vasaloppscochen i Mora och Sälen

Hej!! hoppas att träningen har gått bra och ni längtar efter snö!! Ni är varmt välkomna att anmäla er till något av mina skidteknikläger för att spara kraft och energi och för er som vill kapa tider, jag har 3 st läger i Mora, första lägret är den 3-6/12 och 2 läger i Sälen under januari. Tips för att komma väl förberedd inför vinterns skidåkning är att nu under hösten gå/springa med stavar i backe, åka rullskidor och styrketräna bål och arm. Hoppas vi ses i vinter!! / skidhälsningar Mattias

Publicerad i Vasaloppet

Skidteknikläger 2015 – 2016

Publicerad i Vasaloppet

Android Appen snart tillbaka

Hej igen!!

Vi hittade några saker som vi ville förbättra på Android appen, så vi har tillfälligt tagit bort den från Google play, men snart finns den där igen. Vi håller på att fixa buggen. Lycka till med era förberedelser inför årets Vasaloppsvecka.

Publicerad i Vasaloppet

Vasasvahn Appen för Android är här!!

Senaste uppdateringen av appen för IPhone har vi lite problem med den automatisk hämtning av väderdata i Appen men nu finns den även som sagt även för Android!
Apple har gjort om koden för hur apparna hämtar väderdata vilket gör att vi efter den senaste
uppgraderingen av appen nu endast kan välja manuellt väderdata. Vi kommer att åtgärda detta så
snart som möjligt så håll koll på ny version snart.

Appen finns nu äntligen för alla som använder Android. Den går bra att ladda ned från Google Play och
appen heter Vasasvahn även där. Ladda ned appen och njut av bra vallatips och nyheter!

Publicerad i Vasaloppet

Anmälan öppen – Handplockade skidor

Nu är tjänsten Handplockade skidor öppen – Det är Magnar Dalen  som plockar ut skidorna – han är fd svensk & finsk förbundskapten, landslagsvallare för sverige & norge samt tekniskt ansvarig för ett femtiotal OS- och VM-medaljer och är ansedd som en av världens allra bästa skidtekniker.

Det är ett smått unikt upplägg att som motionär kunna få sina skidor utplockade likt eliten efter just din kapacitet, vikt, längd åkteknik, en skida som är helt enkelt skräddarsydd för dig.

Läs mer

Hoppas vi ses i skidspåren i vinter / Mattias

Publicerad i Vasaloppet

Handplockade skidor – av Magnar Dalen

IMG_1527.JPG Erbjudande  – få dina skidor Handplockade från Vasasvahn av Magnar Dalen som har 25 årig skidlands landslags erfarenhet. Passa på att köpa en skid som verkligen passar dig. Det kommer att finnas både Atomic och Fischer skidor för beställning. Pass på snart!! öppnar vi anmälan.

Publicerad i Vasaloppet